Nieuwe webside Amptraide.org

Welkom op de nieuwe website van Amptraide!

Dit is wederom onze nieuwe website.

Wederom omdat we wat tegenslagen hebben opgelopen in het beheer van onze website.

We hadden de extensie Amprtaide.be en door nalatigheid werd onze domeinnaam gekocht en onze inhoud staat nog steeds online. Dit vormt een geloofwaardigheidsprobleem voor onze vereniging, want als een geamputeerde in contact komt met deze “usurpator”, kunnen we alleen maar bang zijn voor gegevensdiefstal of enige andere vorm van zwendel die het web bezaait. Doe voorzichtig. Zodra deze domeinnaam weer vrij komt, is het essentieel om deze terug te kopen. Maar voorlopig zullen we altijd weigeren ons te laten vrijkopen om deze domeinnaam terug te krijgen die op een slimme manier werd gestolen om ons los te kopen.

Vervolgens hebben we gekozen voor een andere extensie, amptraide.net. Onder mijn leiding hebben we samen besloten om onze website volledig te herzien, die niet meer te actueel en te statisch was. Om economische redenen was het essentieel om afscheid te nemen van onze webmaster, die ons te veel kostte voor een dienst die we intern konden leveren. De webmaster was zo vriendelijk om ons weg te leiden uit deze diensten. Het probleem lag bij onze host OVH. De beheerder van amptraide die eigenaar was van de domeinnaam en de hosting heeft zijn functie verlaten en daarmee de mogelijkheid verwijderd om gegevens over te dragen om het beheer van deze site in volledige transparantie te hervatten.

Het is dan ook een derde extensie die geboren wordt voor Amptraide, de amptraide.org extensie. We hopen van onze fouten te leren en dat het niet meer zal gebeuren!

Op dit moment ben ik de enige eigenaar van zowel de domeinnaam als de hosting, meer bepaald de ASBL PUZZLE.

Ik zou willen dat deze situatie slechts tijdelijk is. We zullen andere mensen machtigen om mij te helpen deze site te onderhouden. We houden je op de hoogte.

Laten we profiteren van deze grote veranderingen in onze vereniging met de komst van nieuwe leden uit het Nederlandstalige gebied, zij brengen ons “nieuw bloed” 😉

Patrice Le Rouzic

Ps: Alle artikelen, video’s en zelfs deze site zelf is gemaakt door onze leden op vrijwillige basis, wees toegeeflijk maar we stellen uw mening en opmerkingen op prijs 🙂

0 Comments

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.