Wensen en bijdrage 2023

Beste Amptraide-leden, beste vrienden,

De beheerders van Amptraide wensen u een gelukkig nieuwjaar 2023, dat het u vreugde, klein en groot geluk brengt en u snel weer te zien.

We hopen dat het goed met u en uw families gaat. En dat is het belangrijkste.2022 was een overgangsjaar voor Amptraide. We hebben enkele face-to-face activiteiten hervat, zoals de nieuwjaarsmaaltijd in Béringen die een twintigtal leden samenbracht.
Ook de Algemene Vergadering van 18 juni bracht een twintigtal deelnemers samen en leidde tot wijzigingen in de samenstelling van de Raad van Bestuur.

Onze voorzitter Hubert Siemes wenste na 14 jaar zijn functie neer te leggen.Wij danken hem voor al die jaren van inzet waarbij het grootste gewonnen dossier de terugbetaling van MCK door het RIZIV was.

Ook onze penningmeester Patrick Bergenhuysen wenste zijn functie neer te leggen.Wij danken hem dan ook hartelijk voor zijn altijd efficiënte en snelle aanwezigheid binnen de Raad van Bestuur.

Tijdens de C.A. die daarop volgde, werd Alex Cosemans verkozen tot voorzitter van Amptraide en Hannelore Vens tot penningmeester. Franco Mancini werd verkozen tot vice-president.

De andere leden van de Raad zijn Pascal Fickers, Patrice Le Rouzic, Michel Jacques, Patrick Beulens, Greet Borgenon en Patrik Van Tendeloo. Op het secretariaat: Dominique van der Schelden

In september 2022 organiseerde Amptraide een heel mooi weekend in Oostende, fietsen, wandelen
te voet… Wederom een ​​succes van deelname.

In 2023 sluit Amptraide zich aan bij Cap2sports in de provincie Luik en in het bijzonder bij het CNRF van Fraiture om deel te nemen aan aangepaste fietstochten op maandagochtend en dinsdag erna.
middag: pingpongspellen, bal…

We moedigen je aan om fysieke activiteiten te doen via Cap2sports. Franco en Michel Jacques staan ​​aan uw zijde om u aan te moedigen. Zie de website https://cap2sports.be

We nodigen jullie allemaal uit voor de nieuwjaarsmaaltijd die op 2 februari zal plaatsvinden en waarvan
herinnering aan de uitnodiging is bij deze brief gevoegd.

De geprefereerde manier om in contact te komen of te blijven naast de telefoon is onze Facebook-pagina, e-mails de contactpagina van onze website: FB Amptraide en amptraide[arobase]gmail.com Aarzel niet om contact met hen op te nemen.
gebruiken om ons over u te vertellen en ons informatie te sturen voor verspreiding.

Tot slot herinneren we je eraan dat dit begin van het jaar ook het moment is om je ABONNEMENT 2023 te betalen: effectief lid (bestuurders) of lid (geamputeerden): € 10 en meelevend lid (familie en vrienden): € 5 op rekening
van AMPTRAIDE: BE59 7340 6612 6626 (BIC: KREDBEBB) met vermelding NAAM, Voornaam, bijdrage 2023.

Wees blij, leef zo ​​gelukkig mogelijk,

 

Alex Cosemans Voorzitter & Dominique van der Schelden, secretaris

0 Comments

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.