Amptraide Nieuwjaar 2023

Begin 2023 staat voor Amptraide in het teken van solidariteit en vernieuwing.

Inderdaad, de vereniging van geamputeerden vierde het nieuwe jaar waardig in een vreugdevolle en warme sfeer.

In het vakantieverblijvencomplex “Hoeve Genemeer” in Beringen waren een twintigtal leden samengekomen om momenten van gezelligheid en delen te delen. De glimlachen straalden en het gelach weergalmde uit elke hoek van de kamer.

Deze vergadering bood de gelegenheid om de doelstellingen en projecten voor het komende jaar en de nieuwe statuten van de vzw te bespreken. Leden konden ook hun ervaringen en verhalen delen om hun uitdagingen en behoeften beter te begrijpen.

De hoofdboodschap van deze bijeenkomst was duidelijk: samen kunnen we onze rechten en vrijheden bevorderen en onze levenskwaliteit verbeteren. Door onze krachten te bundelen kunnen we bouwen aan een eerlijkere en meer inclusieve toekomst voor iedereen.

Amptraide is meer dan ooit vastbesloten om haar stem te laten horen en om respect, solidariteit en de waardigheid van geamputeerden te bevorderen. We zijn klaar om de uitdagingen aan te gaan die ons in 2023 te wachten staan ​​en om onze rechten te bevorderen.

0 Comments

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.