De Quattro

Een nieuwe MCK op de RIZIV lijst van aangenomen producten MCK of elektronische knieën.  

Naast de knieën van Össur (Rheo knee), Otto Bock (Kenevo, en C-leg) en Nabtesco (Allux); wordt de Quattro (Freedom – Proteor) nu ook volledig terugbetaald in België. Voor de Genium is er een toeslag te betalen door de patiënt, die voor zijn vergoedingen afhankelijk is van de ziekenkas – RIZIV.

Un nouveau MCK sur la liste de produits admis par l’INAMI: MCK ou genoux électroniques.

Outre les genoux d’Össur (Rheo knee), d’Otto Bock (Kenevo, et C-leg) et de Nabtesco (Allux) ; le Quattro (Freedom – Proteor) est désormais remboursé intégralement en Belgique. Pour le Genium, il y a un supplément à payer par le patient, qui dépend de la mutuelle – INAMI – pour ses remboursements.

0 Comments

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.